betonblokken, vocht in de kelder, vochtbestrijding

Waterschade in je kelder

Waterschade in je kelder is een veel voorkomend probleem. Kelders zijn het deel van een huis die meest gevoelig zijn voor schade door de elementen. deze schade uit zich in de vorm van wateroverlast schimmel en de doorgang van potentiële schadelijke gassen in de keldervloeren van je huis.

Keldermuren zijn meestal gemaakt van gewoon beton of betonblokken en zijn niet goed geïsoleerd Als dit zo is dan is je huis gevoelig voor dit soort problemen. De beste beton sealer om kelders waterdicht te maken zijn op silicaten gebaseerde penetrerende sealers.

Waterschade in je kelder voorkomen

De beste manier om om te gaan met waterschade in je kelder is natuurlijk om ze te voorkomen. Vrijwel alle kelders zijn gemaakt van beton. Beton hoewel ongelooflijk sterk is ook extreem poreus materiaal.

Vanaf het oppervlakte is beton gevuld met kleine poriën en haarscheurtjes die doorgaan door het hele materiaal. Hoewel beton sterk genoeg is zonder enige behandeling is het niet zo sterk als het zou kunnen zijn.

Onze keus:

Wij gebruiken de penetrerende beton sealer Hydrablock van GreenSeal Solutions. Voor de doe het zelver te verkrijgen bij 123vochtbestrijding.nl

Hydrablock Pro

Hydrablock Beton sealer is een product ontworpen en gemaakt om je te helpen om betonoppervlakte van je huis te beschermen. De beste beton sealer om waterschade in je kelders te voorkomen en je kelder muren en vloeren waterdicht te maken. De beste optie is dus een penetrerende beton sealer gebruiken.

Lees penetrerende beton sealer →

Beton Sealer van dit soort wordt aangebracht op het oppervlakte van het beton. Eenmaal aangebracht zullen de kleine deeltjes van de beschermde sealer diep in het beton doordringen door de kleine poriën en vind zijn weg via de haarscheuren die van natuur aanwezig zijn in het beton.

Lees meer aanbrengen beton sealer →

Als de sealer eenmaal door de minuscule openingen is doorgedrongen zal het een chemische reactie met het aanwezige materiaal in het beton aangaan en een permanente opvulling van de porien en haarscheuren bewerkstelligen. Hiermee is waterschade in je kelder verleden tijd

Dit proces beschermd niet alleen het beton tegen de doorgifte van water of gas in je huis maar zal ook het beton fundamenteel versterken. beton wordt verdicht gevuld met meer deeltjes van calcium silicate, een van de nature voorkomende stof in het beton waar de beton sealer op reageert.

De beste manier is met beton sealer je kelder waterdicht te maken en schade te voorkomen aan je betonnen kelder is om zo snel mogelijk de kelder te behandelen met een kwaliteit penetrerende beton sealer.

Wij gebruiken de penetrerende beton sealer Hydrablock van GreenSeal Solutions. Voor de doe-het-zelver te verkrijgen bij 123vochtbestrijding.nl